Drobné podniky v Spojenom kráľovstve a Európe vynášajú CoCo Bubble Tea do nových výšin
Insights and updates

Drobné podniky v Spojenom kráľovstve a Európe vynášajú CoCo Bubble Tea do nových výšin


Od úplne prvej predajne v Nemecku až po nový obchod otvorený v lokálnom španielskom nákupnom centre – rastúca podpora značky bublinkového čaju pre partnerov v individuálnych predajniach vytvára cenné obchodné príležitosti v regióne a zároveň podnecuje vlastnú expanziu.

BIRMINGHAM, 20. september 2024 /PRNewswire/ – Po sprístupnení partnerstiev s individuálnymi predajňami začiatkom tohto roka vyhlasuje prémiová franšíza na bublinkový čaj CoCo Bubble Tea hlavné míľniky v Európe a Spojenom kráľovstve spolu so zdokonalením regionálneho dodávateľského reťazca, ktoré poskytuje ďalšiu podporu partnerom. Aby značka pomohla podnikateľom pochopiť a získať prístup k všetkému, čo svojim franšízovým partnerom ponúka, sa značka CoCo zúčastní výstavy The National Franchise Exhibition 4. – 5. októbra v Birminghame v Spojenom kráľovstve (stánok T40).

Viac informácií nájdete na: https://www.coco-tea.com/Franchise

„CoCo robí pre svoju franšízovú sieť maximum a naši partneri v Európe a Spojenom kráľovstve sú fenomenálni,” komentoval Kody Wong, riaditeľ pre rozvoj podnikania v CoCo Bubble Tea. „Ich odhodlanie a vášeň pre bublinkový čaj priniesli niekoľko „prvenstiev” pre tento región a my sme na to reagovali tvrdou prácou na ďalšom zefektívnení dodávateľských reťazcov a znižovaní nákladov.”

Jedinečný prístup zameraný na partnera

CoCo sa v tomto odvetví odlišuje tým, že sa zameriava na dlhodobý úspech franšízových partnerov a neustále zlepšuje svoju podporu. V marci 2024 CoCo prvýkrát sprístupnila franšízové partnerstvá individuálnych predajní individuálnym podnikateľom v Európe a Spojenom kráľovstve a zároveň rozšírila dodávateľské kanály a školiace programy pre regióny.

Nedávno značka pokračovala v rozširovaní infraštruktúry dodávateľského reťazca v regióne, aby maximalizovala marže pre partnerov. To zahŕňa zriadenie špecializovaného regionálneho skladu s cieľom čo najviac skrátiť prepravné časy materiálov.

Individuálni partneri podporujú rast a lokalizáciu

Predpokladá sa, že európsky trh s bublinkovými čajmi bude do roku 2032 rásť o 8 % CAGR a partneri CoCo v jednotlivých predajniach pomáhajú značke nastúpiť na túto vlnu rastu. Od uvedeného kroku CoCo v marci dosiahli európske a britské trhy významné rastové míľniky. Medzi ne patrí otváranie nových predajní v mestách:

  • Glasgow
  • Rím
  • Antverpy
  • Valencia
  • Granada
  • Úplne prvý obchod s CoCo Bubble Tea v Nemecku

V prípade novej predajne v Španielsku sa po otvorení v miestnom španielskom nákupnom centre stretla so značným záujmom okolitých obyvateľov, čo dokazuje schopnosť predajní CoCo Bubble Tea bezproblémovo sa integrovať do európskeho prostredia. Vďaka rozsiahlej ponuke a možnostiam výskumu a vývoja sa značka môže ľahko prispôsobiť vkusu, kultúre a komunite spotrebiteľov. Okrem toho nedávne otvorenie predajne v Španielsku ukazuje, ako obchody značky prinášajú spotrebiteľom hodnotu a zároveň podporujú rast miestnej ekonomiky a podnikania.

Prečo spolupracovať s CoCo

Spoločnosť CoCo Bubble Tea, ktorá funguje na základe franšízového obchodného modelu, má hlboký záujem o podnikateľov, s ktorými pri otváraní predajní spolupracuje. S viac ako 5 000 predajňami po celom svete CoCo spája vysoké povedomie o značke s komplexnou podporou v rámci dodávateľského reťazca, školiacich programov a ďalších oblastí, s cieľom zaistiť dlhodobý úspech svojich franšízových partnerov.

Ak chcete získať ďalšie informácie, navštívte spoločnosť CoCo na stánku T40 na výstave National Franchise Exhibition 4. – 5. októbra v Birminghame, v Spojenom kráľovstve (The National Exhibition Centre).

O spoločnosti CoCo Bubble Tea

CoCo Bubble Tea sa snaží vybudovať pre svojich spotrebiteľov rôznorodú a udržateľnú komunitu dodávaním vizuálne osviežujúcich produktov. Neustále patríme medzi najrýchlejšie rastúce spoločnosti a vyhľadávame podnikavých partnerov, ktorí by sa pripojili k franšízovým sieťam CoCo Bubble Tea. Neváhajte a pozrite si oficiálnu webovú stránku CoCo Bubble Tea a otvorte si aplikáciu.

Viac informácií nájdete na stránke  https://www.coco-tea.com/.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2503742/Press_Release.jpg 

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

icon3

440k+
Newsrooms &
Influencers

icon1

9k+
Digital Media
Outlets

icon2

270k+
Journalists
Opted In



Source link