Pocíťte budúcnosť inteligentného bývania s Hisense na veľtrhu IFA 2024
Insights and updates

Pocíťte budúcnosť inteligentného bývania s Hisense na veľtrhu IFA 2024







Pocíťte budúcnosť inteligentného bývania s Hisense na veľtrhu IFA 2024



































Stánok spoločnosti Hisense na veľtrhu IFA 2024, zameraný na zlepšenie používateľského zážitku, uvádza tri inteligentné scenáre a produkty, ktorých cieľom je dosiahnuť intuitívnejšiu a prístupnejšiu budúcnosť inteligentného bývania: Smart Laundry, Smart Kitchen a Smart Air Care.

Každá zo skúseností sa rozvíja podľa scenára založeného na výskume a vývoji Hisense, ktorý kladie na prvé miesto skutočné potreby používateľov:

  • Smart Laundry zjednodušuje starostlivosť o odevy pomocou automatického nastavovania a monitorovania na diaľku.
  • Smart Kitchen zefektívňuje varenie pomocou pripojených spotrebičov, ktoré prispôsobujú prípravu jedál na mieru.
  • Smart Air Care zaisťuje zdravšie životné prostredie inteligentnou úpravou kvality vzduchu.

Na uvedenie inteligentných scenárov do života predstavila spoločnosť Hisense rad inovatívnych produktov, ktoré sa jednoducho integrujú s aplikáciou ConnectLife.

Chladnička Hisense série PureFlat Smart je príkladom prémiovej inteligentnej kuchyne prepojenej s ConnectLife. Táto chladnička je vybavená 21-palcovou TFT dotykovou obrazovkou a ponúka množstvo funkcií. Funkcia AI Recipe využíva sledovanie zásob potravín, podľa ktorých navrhuje personalizované recepty na základe dostupných ingrediencií a dátumov spotreby. Chladnička ConnectLife Hub, ktorá slúži ako centrum ovládania domácich spotrebičov, vám umožňuje upravovať nastavenia teploty na diaľku prostredníctvom aplikácie ConnectLife. Funkcia AI Eco navyše umožňuje aktivovať režim úspory energie na zariadení jednoduchým dotykom. S duálnym chladiacim systémom, priehradkou My Fresh Choice a dávkovačom ľadu a vody vo dverách poskytuje táto chladnička efektívnu reguláciu teploty, flexibilné možnosti skladovania a pohodlný prístup k studeným nápojom.

Práčky Hisense série 7i ponúkajú prémiové pranie s celým radom inteligentných funkcií. Inteligentný displej iPlay™  poskytuje užívateľsky prívetivé rozhranie, zatiaľ čo trojkanálový systém vstrekovania iJet™ zaisťuje dôkladné pranie. Kompaktná funkcia iFit™ umožňuje jednoduchú integráciu do skriniek a optimalizuje priestor. Funkcie s podporou umelej inteligencie zvyšujú výkon vďaka AI Super Wash, ktorý inteligentne upravuje parametre prania podľa hmotnosti dávky, typu materiálu, hladiny vody, tvrdosti a zákalu. Program AI Super Dry v bubnovej sušičke série 7i poskytuje precízne sušenie s presným 3D snímačom vlhkosti.

Rúra Hisense série Hi8 ponúka celý rad funkcií varenia vrátane teplovzdušného vyprážania, rýchleho predohrevu a režimu pečenia pizze. Veľká kapacita a dvierka studené na dotyk uľahčujú varenie aj čistenie. Obrazovka VisonPlus poskytuje užívateľsky prívetivé rozhranie, na ktorom môžete vidieť programy a nastavovať varenie. Čistenie je jednoduché vďaka funkciám Steam Clean Pro, Pyrolytického samočistenia a odnímateľných dvierok a skla. Rúra Hisense série Hi9 je prémiový model, ktorý ponúka pokročilé funkcie, ako napríklad technológiu InCamera s podporou AI pre inteligentné pečenie, automatické otváranie dvierok a automatické zamykanie. Väčšia TFT obrazovka poskytuje užívateľsky prívetivé rozhranie, na ktorom môžete vidieť viac ako 140 predprogramovaných receptov a nastavení varenia. Vďaka integrácii ConnectLife ponúka Hi9 pohodlný a efektívny zážitok z varenia.

Klimatizácie Hisense Energy Pro X ponúkajú efektívne chladenie a kúrenie s pokročilými funkciami na úsporu energie. AI Smart Airflow upravuje smer prúdenia vzduchu podľa vašej polohy a potrieb, takže zaisťuje optimálne pohodlie. Technológia HI-NANO zlepšuje kvalitu ovzdušia uvoľňovaním vysoko koncentrovaných iónov, čím sa eliminuje 92,6 % H1N1, 88,54 % E. coli a 60,07 % PM2,5 za dve hodiny. Riadiaci systém TMS inteligentne upravuje teplotu a vlhkosť pomocou analýzy rôznych podmienok v interiéri, čím vytvára pohodlné prostredie šité na mieru.

Okrem bytovej klimatizácie je ďalšou obľúbenou možnosťou vykurovania miestností, najmä v Európe, tepelné čerpadlo Hisense Hi-Therma ATW. Hisense Hi-Therma II R290 ATW, známe svojím vynikajúcim výkonom a ekologickými vlastnosťami, sa môže pochváliť triedou energetickej účinnosti A+++, stabilnou prevádzkou pri teplotách až -25 °C a maximálnou teplotou na výstupe vody 65 °C s flexibilitou na ovládanie až 7 nezávislých miestností. Prvá generácia Hi-Therma Split (R32) navyše absolvovala prísny zimný test nemeckého inštitútu VDE a získala certifikáciu č. 001 v extrémne chladnom čínskom meste Mohe.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky a oficiálny partner UEFA EURO 2024™. Podľa spoločnosti Omdia sa spoločnosť Hisense umiestnila v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024 na 2. mieste v celosvetovom meradle v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste v segmente 100-palcových televízorov. Spoločnosť sa rýchlo rozšírila a pôsobí vo viac ako 160 krajinách a špecializuje sa na multimediálny tovar, domáce spotrebiče a inteligentné IT informácie.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2499184/01_Hisense_showcases_smart_living_scenarios_at_IFA_2024.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2499185/02Hisense_Refrigerator_PureFlat_Smart_Series_exemplifies_the_premium_smart_kitchen_experience_enable.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2499186/03_Hisense_Series_7i_washing_machines_offer_a_superior_laundry_experience_with_a_suite_of_smart_feat.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2499187/04_Hisense_Hi9_Series_Oven_offers_advanced_features_for_intelligent_baking.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2499188/05_Hisense_Energy_Pro_X_air_conditioners_offer_efficient_cooling_and_heating_with_advanced__energy_s.jpg

Also from this source





















Source link