$ 200.000 voor het grijpen in Bybit’s TON-toernooi met 14 DeFi-partners
Insights and updates

$ 200.000 voor het grijpen in Bybit’s TON-toernooi met 14 DeFi-partners


DUBAI, VAE, 5 september 2024 /PRNewswire/ — Bybit Web3, de Web3-divisie van Bybit, ‘s werelds op één na grootste cryptobeurs naar handelsvolume, kondigt met genoegen het TON-toernooi aan. Gebruikers kunnen deelnemen aan de grootste selectie van TON-projecten die zijn verzameld op een gecentraliseerde beurs in vele verticalen, waaronder GameFi, Pet AI, Memes, DeFi en SociaFi.

Vanaf 30 aug. 2024, 7 AM UTC, kunnen deelnemers de kans grijpen om $ 200.000 aan beloningen te winnen, door mee te doen aan het allereerste uitgebreide airdrop-evenement binnen het TON-ecosysteem.

Emily Bao, Bybit Web3-evangelist, zegt: “Het TON-toernooi maakt deel uit van ons plan om de toegang tot Web3’s geweldige leuke en financiële mogelijkheden voor de community gemakkelijk te maken. We vinden het geweldig om samen te werken met een ander protocol van de bovenste laag zoals TON. Met dit aanbod hebben onze gebruikers een unieke kans om alle hierop gelanceerde nieuwe projecten te verkennen en ervan te profiteren.”

Om de start van de campagne te vieren, organiseerde Bybit Web3 een livestream. De stream behandelde de groei van TON in veel crypto-verticals in zijn missie om 1 miljard gebruikers aan boord van Web3 te krijgen. TON-zwaargewichten zoals EVAA, Yescoin, Momo AI, Catizen, TrueCoin, Storm en JetTron zullen aanwezig zijn.

Het toernooi bevat exclusieve beloningen van 14 topprotocollen in het TON-ecosysteem, waaronder 60 Fish van Catizen, een spel met meer dan 500.000 spelers, 1 miljard punten van YesCoin, een van de grootste games op Telegram, en 200 Lucky Nodes & 5.000 gouden hamers van MomoAI. De totale beloning van alle 14 projecten is meer dan $ 200.000 en alle gebruikers kunnen hun deel claimen. 

Bybit’s Airdrop Arcade is ontworpen om het proces van toegang krijgen tot Web3-mogelijkheden te vereenvoudigen en te verbeteren. Het consolideert talrijke airdropmogelijkheden in één enkel aantrekkelijk platform. Geïnspireerd door mobiele games biedt Airdrop Arcade een spelomgeving met quests en levels, met toegang voor beginners en doorgewinterde airdrop hunters. Deze aanpak maakt van crypto-acquisitie een plezierige ervaring, waarbij gebruikers moeiteloos beloningen kunnen verzamelen via verschillende tokens en ketens.

#Bybit / #TheCryptoArk

Over Bybit Web3

Bybit Web3 herdefinieert openheid in de gedecentraliseerde wereld en creëert een eenvoudiger, open en gelijk ecosysteem voor iedereen. We verwelkomen met enthousiasme de bouwers, makers en partners in de blockchainruimte, en nodigen daarbij zowel crypto-enthousiastelingen als nieuwsgierigen uit in een gemeenschap van meer dan 10 miljoen walletgebruikers, ruim 20 grote ecosysteempartners, waarvan het aantal blijft groeien. 

Bybit Web3 biedt een uitgebreide suite van Web3-producten die zijn ontworpen om de toegang, uitwisseling, verzameling en ontwikkeling van Web3-activa zo open en eenvoudig mogelijk te maken. Onze wallets, marktplaatsen en platforms worden allemaal ondersteund door de veiligheid en expertise die Bybit definiëren als een top 3 wereldwijde cryptobeurs, vertrouwd door 40 miljoen gebruikers wereldwijd.

Doe nu mee met de revolutie en open de deur naar uw Web3-toekomst met Bybit.

Ga voor meer informatie over Bybit naar Bybit Web3.

Over Bybit

Bybit is met ruim 40 miljoen gebruikers de op één na grootste cryptobeurs ter wereld qua handelsvolume. Bybit, opgericht in 2018, biedt een professioneel platform waar cryptobeleggers en -handelaren een ultrasnelle matchingmotor, 24/7 klantenservice, en meertalige communityondersteuning kunnen vinden. Bybit is een trotse partner van de huidige constructeurs- en coureurskampioenen in de Formule 1: het Oracle Red Bull Racing team.

Ga voor meer informatie over Bybit naar Bybit Press.
Voor vragen van de media: [email protected] Ga voor meer informatie naar: https://www.bybit.com Volg voor updates: Bybit’s Communities en sociale media

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2311075/Bybit_Web3_Logo.jpg





Source link